IPJ Satu Mare: Programul de lucru la ghișeul Serviciului Arme a fost suspendat. Cererile pot fi transmise prin email sau poștă

0
221

Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare informează că programul de lucru la ghișeul Serviciului Arme, Exploziv, Substanțe Periculoase a fost suspendat. Cererile pot fi transmise pe email sau prin poștă.

Inspectoratul de Poliție Județean Alba informează că programul de lucru la ghișeul Serviciului Arme, Exploziv, Substanțe Periculoase a fost suspendat. Cererile pot fi transmise pe email sau prin poștă.

”Având în vedere măsurile instituite pentru limitarea efectelor noului tip de coronavirus – 2019-NCoV și pentru a evita aglomerarea spațiului comun de primire a solicitărilor la ghișeele Inspectoratului de Poliție Județean Alba, începând din data de 17 martie, programul cu publicul la Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase a fost suspendat.

Cererile și/sau a documentelor aferente acestora pot fi transmise pe adresa de email  arme@sm.politiaromana.ro,  sau prin poștă, la adresa Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, Str. Mihai Viteazu 11

Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare reiterează recomandarea adresată cetățenilor ca, în această perioadă, să se prezinte la sediilor unităților de poliție doar dacă acest lucru este absolut necesar și să respecte indicațiile primite de la polițiști și afișate în spațiile de primire a publicului”, transmite IPJ Satu Mare.

Lasă un răspuns