La vară vom zbura din Satu Mare în Tunisia. Ce putem vizita

0
370

Aeroportul Internațional Satu Mare își diversifică paleta de destinații de vacanță cu un nou zbor, care va fi disponibil din vara lui 2020. Este vorba despre ruta Satu Mare – Monastir, Tunisia.

Noua destinație este lansată în parteneriat cu Amara Tour, zborul către Tunisia urmând să fie lansat oficial în luna iunie . Haithem Souani, director general Amara Tour, spune că pachetele au fost puse deja în vânzare , le gasiti aici , pentru cei care își fac deja planurile pentru vacanța de vară.

„Zborul către Tunisia cu plecare din Satu Mare va fi disponibil începând cu data de 09 iunie și până în 22 septembrie. Pachetele au fost puse deja în vânzare – turiștii vor găsi pachete de 880 euro / 2 persoane cu hotel de 3 stele cu all inclusive, asistență, transport hotel și înapoi, precum și asistență turistică în română, disponibilă de la aterizare și până la momentul plecării”, explică Haithem Souani. O particularitate a acestor vacanțe este că la aterizare turiștii vor primi fiecare câte o cartelă de internet din partea companiei.

În 2020, compania va avea zboruri disponibile în zece orașe din întreaga țară.

„Garantăm siguranța turiștilor”

Întrucât una din problemele ridicate de cei prezenți la anunțarea zborului a fost cea a siguranței, Ammar Raja, directorul Oficiului Național al Turismului din Tunisia, a relatat faptul că sunt luate măsuri complementare pentru ca turiștii să se simtă protejați.

„Am făcut multe eforturi să garantăm siguranța turiștilor, dar oferim și măsuri complementare de securitate. Pot să confirm că este sigur, dar trebuie să veniți să vedeți”, a spus Ammar Raja.

Ce putem vizita

Odată ajunși la Monastir, în prezent fiind considerat unul dintre cele mai frumoase orașe din Tunisia, turiștii vor putea alege fie să rămână pe coasta Mării Mediterane, fie să viziteze capitala, situl arheologic Cartagina și chiar să facă o excursie de două zile în Sahara, unde vor înnopta la un hotel din deșert și vor putea face plimbări cu cămila sau ATV-ul.

matmata tunisia

Orice călătorie în Tunisia ar trebui să aibă pe listă Matmata, o zonă deșertică, celebră mai ales datorită francizei Star Wars. Ceea ce fanii seriei știu drept „căminul lui Luke Skywalker” este de fapt Matmata.

De obicei, Matmata trebuie vizitată ca inițiere în călătoria care urmează a fi făcută în Sahara alături de ghid.

tunisia camila

Următoarea pe listă este, desigur, chiar excursia în Sahara, despre care vorbesc și reprezentanții Amara Tour. Aici veți avea ocazia să vă plimbați pe cămilă sau jeep și să petreceți noaptea sub cerul înstelat.

tunis

Capitala este agitată și costisitoare, însă este absolut necesar să o vizitați odată ce ajungeți în Tunisia. O excursie de o zi în Tunis trebuie să includă Parc du Belvedere și Muzeul de Artă Modernă, palatul Dar Hussein, moscheea Sidi Mahrez și La Goulette – portul orașului.

Lasă un răspuns