Wednesday, January 26, 2022
Google search engine
HomeWeb 3CryptomonedeManchester City FC încheie parteneriatul cu firma criptografică 3Key Technologies

Manchester City FC încheie parteneriatul cu firma criptografică 3Key Technologies

La doar două luni după ce Manchester City FC a anunțat un parteneriat cu firma cripto, clubul a rupt legăturile cu 3Key Technologies.

În ultimele luni, au apărut rapoarte despre parteneriatul Manchester City cu puțin cunoscuta companie de criptomonede 3Key Technologies. 

În noiembrie, The Times a raportat că Manchester City și-a suspendat parteneriatul cu firma din cauza întrebărilor legate de identitățile directorilor superiori ai companiei. 

3Key Technologies, a raportat The Times , ar fi înregistrată în Seychelles, deși nu există nicio dovadă a existenței sale în baza de date a companiilor din Seychelles. 

Acum, Daily Mail a raportat că Manchester City și-a încheiat în întregime relația cu firma de criptomonede, făcând din nou aluzie la opinia că nu era clar cine sunt directorii seniori ai companiei. 

Relația de scurtă durată cu 3Key Technologies nu este pentru prima dată când organizația se angajează în cripto. 

Manchester City este doar unul dintre multele cluburi de fotbal din lume care au trecut recent la cripto. 

În luna martie a anului trecut, Manchester City și-a lansat tokenul de fan CITY în parteneriat cu Socios, o platformă de tokenizare. Jetonul afiliat la club permite fanilor să revendice recompense VIP și promoții de club. 

Creșterea jetoanelor cluburilor de fotbal a depășit, de asemenea, cu mult Manchester City. 

Luna trecută, BBC a spus că au fost cheltuite peste 350 de milioane de dolari pentru aceste jetoane de fani, fonduri care se întind în Premier League engleză și în alte ligi de fotbal din Europa. 

Oricât de mari sunt aceste cifre, jetoanele fan au devenit, de asemenea, un punct de controversă.

„Cunoștințele mele despre piața cripto este cel puțin incompletă și probabil că sunt reprezentativ pentru un număr mare de suporteri de fotbal obișnuiți care nu sunt comercianți pe piața cripto”, Sue Watson, un West Ham fan, a declarat pentru BBC . 

Autoritatea pentru Standarde de Publicitate (ASA) din Marea Britanie a luat în considerare și tokenurile de fan. 

Luna trecută, ASA a interzis reclamele cu simboluri AFC ale Arsenal FC, numindu-le „iresponsabile”. 

Potrivit ASA, reclamele „au banalizat investițiile în criptoactive și au profitat de lipsa de experiență sau credulitatea consumatorilor”.

Articole Corelate

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare

Comentarii Recente