MARIA TV va intra in grila Digi TV din 11 aprilie

0
1377

Programul Maria TV a primit de la CNA astazi aprobarea pentru licenta audiovizuala iar sambata, 11 aprilie 2020, va intra in grila de programe Digi, conform reprezentantilor Radio Maria Romania.

Conform informatiilor postate de reprezentantii Radio Maria Romania (Pr. Doru Popovici, directorul de programe), Maria TV va intra in grila de programe Digi sambata. Maria TV este un post de televiziune catolic detinut de Asociatia Radio Maria Romania, asociatie constituita in 1987, reunindu-se treptat laici si calugari, fiind bazata pe sprijinul Bisericii Catolice si al voluntarilor.

Asociatia opereaza de asemenea postul Radio Maria, lansat in Romania in anul 2001. Frecventele Radio Maria sunt:
-Bacau: 89 FM;
-Blaj: 94 FM;
-Oradea: 102 FM;
-Roman: 87.9 FM;
-Tarnaveni: 87 FM;
-Zalau: 92 FM;

Reprezentantii relatii cu clientii Digi nu au confirmat inca introducerea postului Maria TV in grila Digi.
Radio Maria este in grila de programe a operatorilor Digi – RCS (atat pe cablu digital cat si pe satelit) si Vodafone (UPC). Postul radio se poate asculta inclusiv online, pe site-ul oficial Radio Maria. Tot de pe site-ul oficial se pot descarca emisiunile dorite.

Radio Maria este si o initiativa privata internationala a Bisericii Catolice, a fost lansata initial in Italia ajungand la 77 statii raspandite pe 5 continente, avand 65 de limbi vorbite dupa cum urmeaza:
-Europa: 26 + 4 limbi minoritare;
-America: 22 + 3 limbi minoritare;
-Africa: 24 + 22 substatii;
-Asia si Oceania: 8;

Continutul Radio Maria ajunge in intreaga lume la peste 500 milioane de ascultatori. Sediul legal World Family of Radio Maria este in Roma.

Reamintim ca in cadrul sedintei CNA de astazi au fost aprobate si licentele  TV Kult, TV Enciclopedia, Asia TV, Mooz Retro, Mooz Love, Mooz Urban.

Lasă un răspuns