McDonald’s a deschis primul restaurant din Satu Mare

0
240

Potrivit sursei citate , McDonald’s a deschis primul restaurant din Satu Mare și cel de-al șaptelea în 2019. Restaurantul McDonald’s 84 din România a presupus o investiție de 9 milioane de lei și crearea a 50 de locuri de muncă pentru comunitatea locală.

Construit pe strada Careiului, numărul 9, în parcarea magazinului Kaufland, McDonald’s Satu Mare are 95 de locuri în interior și 84 de locuri pe terasă, dispune de o cameră pentru petreceri tematice, și kioskuri de comandă.

„Încheiem anul 2019 cu o deschidere mult așteptată. Am reușit să ajungem în Satu Mare și am deschis primul restaurant McDonald’s din acest oraș. Am fost primiți cu foarte mult entuziasm, încă de la anunțarea acestuia, și ne bucurăm că am reușit să finalizăm construcția în timp record, un restaurant cu design modern și cu o fațadă nouă pentru restaurantele McDonald’s. Ne face mare plăcere să oferim comunității locale un nou loc în care să se bucure de momente frumoase alături de cei dragi”, a declarat Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants România.  

Restaurantul aduce experiența viitorului de la McDonald’s. Sistemul „Experience of the Future” le permite clienților să comande mâncarea preferată foarte ușor, folosindu-se de kiosk-uri la care își pot personaliza comanda, pot plăti cu cardul sau cash și pot opta pentru servire la masă.

Mai mult, kiosk-urile le oferă oaspeților opțiunea de a alege între limbile română, maghiară sau engleză, pentru a le facilita procesul de plasare a comenzilor.

Oferte la deschidere

Odată cu deschiderea noului restaurant, McDonald’s își va întâmpina clienții cu o ofertă valabilă în perioada 6-8 ianuarie: fiecare produs Big Mac, McChicken sau Dublu Cheeseburger este însoțit de un al doilea produs la doar 5 lei, iar la McCafé, clienții se vor bucura de oferta 1+1 la Cafea Tall.

Lasă un răspuns