Meseriașii din Satu Mare. De la țepe la lucrări pericol public

0
112

Pe grupul de Facebook ”Meseriași sătmăreni” apar tot mai multe mărturii ale unor persoane care au avut de-a face cu ”meșteri” nepregătiți sau neserioși. Unii au făcut lucrări de mântuială, periclitând siguranța clienților, alții le-au luat banii și s-au făcut nevăzuți. Cert este că un veritabil meseriaș este tot mai greu de găsit.

Un sătmărean a povestit pe grupul de Facebook ”Meseriași sătmăreni” cum a ajuns sănătatea familiei sale în pericol după o lucrare efectuată de un ”domn”.

”Aș dori să îi fac “reclamă” la un “domn”, care a schimbat un panou vechi, pe cel care se vede în imagine. Azi s-a ars tot cablajul, bine că am scăpat teferi! Și pentru “munca” aceasta a mai avut tupeul să ceară 400 Ron manoperă… Atenție mare! Putea să ne omoare… Update: mă și blochează, să nu cumva să pot replica la cea ce comentez la postare”, se plânge Milan Ardelean Sinai.

O altă sătmăreancă a luat o țeapă de 6.000 de lei, susținând că un tâmplar nu i-a livrat mobilierul asumat prin contract.

”Aș vrea să atrag atenția tuturor de un tâmplar din Carei care face anunțuri în toate grupurile pentru mobilă la comandă. Este un țepar, un mincinos și un om manipulator. De 3 luni jumate am plătit 6000 ron pentru mobila de bucătărie cu contract în care scria că la sfârșitul lui noiembrie 2020 îmi aduce mobila. De atunci mă ține cu promisiuni, cu minciuni și am rămas și fără bani și fără mobilă. Să fiți foarte atenți la cine dați banii, că în ziua de azi te înșeală și cu contract. Să nu pățească nimeni ca mine”, spune Kinga Brendon.

Lasă un răspuns