Mihai Huzau: B𝗮𝘇𝗶𝗻 𝗢𝗹𝗶𝗺𝗽𝗶𝗰 𝘀̦𝗶 𝗦𝗮𝗹𝗮̆ 𝗣𝗼𝗹𝗶𝘃𝗮𝗹𝗲𝗻𝘁𝗮̆ – 𝗱𝗲𝘇𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝗲𝘀 𝘁𝗼𝘁𝗮𝗹 𝗮𝗹 𝗮𝗰𝘁𝘂𝗮𝗹𝗲𝗶 𝗮𝗱𝗺𝗶𝗻𝗶𝘀𝘁𝗿𝗮𝘁̦𝗶𝗶 𝗹𝗼𝗰𝗮𝗹𝗲

0
159

În Strategia de Dezvoltare pentru Satu Mare, se specifică faptul că încă din anul 2009 avem două carențe majore: lipsa unui Bazin Olimpic și a unei Săli Polivalente.

– Deși amândouă obiectivele sunt considerate de strictă necesitate pentru Satu Mare, nimeni nu a făcut nimic în acest sens, în ultimii 4 ani.

– Actualul VicePrimar, dl. Albu nu a ezitat să-mi amintească faptul că toate obiectivele importante despre care am vorbit în cadrul consultărilor pentru MasterPlan, sunt deja incluse în SIDU (Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană).

– Acesta evită în continuare să se « laude » cu proiectele strategice pe care le-a realizat, în mod personal, în conformitate cu această strategie.

– Da, domnule Albu, și pe această direcție importantă pentru toți sătmărenii, și în special pentru tineri, aveți ZERO REALIZĂRI.

Interes ZERO PENTRU SPORTUL SĂTMĂREAN

– Nu vreau să aud că nu sunt bani pentru așa ceva, în contextul în care în Cluj există 3 bazine olimpice. Se știa asta încă de la început!

– Administrația din Cluj-Napoca, tot liberală, a găsit bani pentru amenajarea acestora. Dacă tot nu știți cum se face, de ce nu l-ați intrebat pe dl. Boc? Vă lăudați în campanie cu administrațiile liberale performante care fac, nu tac ca și dumneavoastră.

– Oradea are cel puțin un bazin olimpic funcțional, proaspăt reabilitat din fonduri publice.

– Zalau a anunțat deja alocarea fondurilor pentru primul bazin de înot didactic. Baia Mare are bazin de înot olimpic funcțional.

– La Bistrița va exista un bazin olimpic integrat în noul Aqualand, iar Sala Polivalentă este în construcție, din fonduri guvernamentale.

Administrația din Satu Mare nu a reușit să atragă fonduri pentru aceste investiții majore nici din surse guvernamentale și nici din Fonduri Europene!

De ce alte administrații din zonă ne-o iau mereu înainte ? De ce rămânem mereu codași la toate capitolele? Nu credeți că aveți vreo vină în toate astea ?

SUSȚIN ACESTE DOUĂ PROIECTE CA FIIND DE MAXIMĂ IMPORTANȚĂ PENTRU SATU MARE ȘI SOLICIT IMPLICAREA TUTUROR FORȚELOR POLITICE DIN MUNICIPIU PENTRU REALIZAREA IMEDIATĂ A ACESTORA !

Lasă un răspuns