N-au rezistat decât o repriză. CSM Târgoviște a cedat în fața CSM Satu Mare, în prima ligă de baschet feminin

0
126

CSM Târgoviște și CSM Satu Mare au disputat, pe terenul echipei dâmbovițene, un meci contând pentru etapa a noua, din a doua fază a campionatului primei ligi de baschet feminin. La capătul unui meci în care gazdele nu au rezistat decât o repriză (două „sferturi”), surpriza nu s-a produs, iar oaspetele s-au impus la o diferență confortabilă, de 18 puncte.

Gazdele de la Târgoviste au părut capabile să producă surpriza, în partida cu CSM Satu Mare, o echipă ce este în lupta directa cu Sepsi Sic, pentru câștigarea campionatului. Meciul a început chiar în nota de dominare a gazdelor ce au avut avantaj consistent, chiar și de 12 puncte, în prima jumătate a meciului. De altfel, după două „sferturi” CSM Târgoviște conducea cu 37-35.

În a două jumătate a meciului târgoviștencele au părut că „au terminat benzina”, astfel că încet dar sigur CSM Satu Mare a pus stăpânire pe joc, iar diferența de pe tabelă a început să crească în favoarea oaspetelor, mai ales în ultimele 10 minute, atunci când gazdele nu au reușit decât 5 puncte.

Scor final: CSM Târgoviște – CSM Satu Mare 58-76 (20-12, 17-23, 16-28, 5-13)

Alina Chivu (CSM Târgoviște) si Bernice Mosby (CSM Satu Mare) au avut fiecare câte 21 de puncte marcate în aceasta partidă.

Cu acest rezultat, CSM Târgoviște rămâne la cota 17, în clasamentul pe puncte din grupa finală (locurile 1-6) și ocupă momentan poziția a patra. CSM Satu Mare rămâne pe locul 2 și încă mai speră la câștigarea titlului de campionă, având de luptat, pentru acest lucru, doar cu Sepsi SIC Sf.Gheorghe. Echipa din Covasna, campioană en-titre, are totuși prima șansă la obținerea titlului și în ediția din acest an , având un avans de două puncte față de sătmărence.

Lasă un răspuns