Noul show al lui Jerry Seinfeld apare pe Netflix în luna mai. Iată sumele uriașe investite de platforma de streaming în comedie

0
185

Noul show al lui Jerry Seinfeld, supervedeta comediei americane, va putea fi văzut pe platforma de streaming Netflix în luna mai. Netflix a investit 100 de milioane de dolari în producțiile lui Seinfeld și alte zeci de milioane în alți câțiva comedianți de top, scrie Business Insider.

Netflix a anunțat zilele trecute că noul show al lui Jerry Seinfeld, un stand-up special numit ”23 Hours to Kill”, va putea fi urmărit pe platforma de streaming începând cu 5 mai. ”23 Hours to Kill” este parte a unui contract uriaș semnat de creatorul legendarului serial de comedie ”Seinfeld” cu Netflix.

Contractul, care ar valora în jur de 100 de milioane de dolari, oferă Netflix drepturile pentru difuzarea seriei „Comedians in Cars Getting Coffee”, în care Seinfeld intervievează colegi din branșa comediei, și a două show-uri speciale de stand-up. Primul show, „Jerry Before Seinfeld”, a apărut deja în 2017. Seinfeld nu este singurul comediat în care Netflix a investit sume generoase. Amy Schumer, Ellen DeGeneres și Ricky Gervais sunt doar câteva dintre numele mari prezente pe platforma de streaming. Amy Schumer – 13 milioane de dolari Netflix i-a oferit lui Schumer 11 milioane de dolari pentru show-ul ei „The Leather Special”, dar artista a reușit să negocieze în sus suma, folosind drept argument contractele mai lucrative obținute de Chris Rock și Dave Chappelle, potrivit publicației Variety.

Ellen DeGeneres – 20-25 de milioane de dolari Cunoscuta moderatoare a emisiunii ”Ellen” este femeia care a obținut cea mai mare sumă pentru un show de stand-up, notează Forbes. Potrivit Variety, ar fi vorba despre un contract de 20-25 de milioane de dolari pentru show-ul ”Relatable”, care a apărut pe Netflix în 2018.

Ricky Gervais – 40 de milioane de dolari Comediantul britanic, creator al serialului The Office, a primit de la Netflix 40 de milioane de dolari pentru două show-uri de comedie. Primul dintre acestea, ”Humanity”, a apărut în 2018. Suma a fost confirmată chiar de Gervais pe contul său de Twitter.

Chris Rock – 40 de milioane de dolari Și actorul american de comedie a avut parte de un contract serios cu Netflix, care i-a oferit 40 de milioane de dolari pentru două show-uri, potrivit The Hollywood Reporter. Primul dintre acestea, ”Tamborine”, a apărut deja în februarie 2019.

Dave Chappelle – 60 de milioane de dolari David Chappelle a primit 60 de milioane pentru trei show-uri, potrivit New York Post. Primele două au apărut în martie 2017. Alte două show-uri, ”Equanimity” și „The Bird Revelation” au apărut în 2018. Este neclar dacă Netflix i-a oferit mai mulți bani pentru al patrulea show.

Lasă un răspuns