Wednesday, January 26, 2022
Google search engine
HomeWeb 3CryptomonedeNumărul deținătorilor de jetoane ($BABYDOGE) îl depășește pe cel al lui Shiba...

Numărul deținătorilor de jetoane ($BABYDOGE) îl depășește pe cel al lui Shiba Inu ($SHIB)

Numărul de adrese de portofel care dețin BabyDoge ($BABYDOGE), o criptomonedă creată de fanii Dogecoin pentru a „impresiona tatăl său, arătând noile sale viteze de tranzacționare îmbunătățite și adorabilitate” a depășit numărul de portofele care dețin criptomonede rivale inspirate de meme Shiba Inu ($SHIB) ).

Diferența a fost subliniată pentru prima dată de contul oficial de Twitter al BabyDoge, care a postat capturi de ecran atât ale BscScan, cât și ale Etherscan, două trackere blockchain pentru Binance Smart Chain și, respectiv, Ethereum.

La momentul scrierii, BscScan arată că BabyDoge are un total de 1,139 milioane de adrese care dețin criptomoneda, în timp ce Etherscan arată că Shiba Inu are un total de 1,121 milioane de adrese care dețin SHIB. 

Merită remarcat că cifrele reflectă doar portofelele de pe blockchain-urile Ethereum și Binance Smart Chain și nu deținătorii individuali. Un deținător de SHIB sau BABYDOGE poate, de exemplu, să dețină zeci de portofele, în timp ce un alt portofel poate avea fondurile a mii de deținători dacă își păstrează fondurile la un schimb, de exemplu.

Prețul Shiba Inu a scăzut din noiembrie 2021 după ce a atins un maxim istoric de aproximativ 0,0008 USD, în timp ce în aceeași perioadă prețul BabyDoge a scăzut înainte de a-și relua tendința ascendentă la mijlocul lunii decembrie.

După cum a raportat CryptoGlobe, BABYDOGE a devenit recent cel mai tranzacționat token între balenele Binance Smart Chain , chiar răsturnând o versiune tokenizată a eterului Ethereum pe acel blockchain. Mișcarea a fost însoțită de acumularea semnificativă a criptomonedei de către balenele de top din Binance Smart Chain, care dețin peste 45 de trilioane de jetoane.

Debutul NASCAR al criptomonedei a avut loc pe 10 iulie, brandul BABYDOGE fiind prezentat pe Chevrolet Camaro nr. 68 al șoferului Brandon Brown. Criptomoneda, de remarcat, a fost lansată pe 1 iunie pe Binance Smart Chain cu misiunea de a salva cât mai mulți câini, potrivit site – ului său  .

Atât BABYDOGE, cât și SHIB au pariat pe arderea simbolurilor în încercarea de a reduce oferta circulantă, ceea ce ar putea duce la creșterea prețurilor dacă este satisfăcută cu o cerere în creștere. Un total de nouă întreprinderi s- au angajat recent să ardă SHIB folosind o parte din profiturile lor, iar arderile SHIB au rămas doar 59% din aprovizionare , în timp ce BabyDoge a văzut arse peste 5 cvadrilioane de jetoane.

Articole Corelate

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare

Comentarii Recente