O tânără din Satu Mare a fost scoasă la vânzare pe Facebook pentru suma de 400 de euro. Un potențial client a fost salvarea ei

0
179

O tânără din Satu Mare a fost scoasă la vânzare pe Facebook pentru suma de 400 de euro. Nu, nu este o glumă. Cazul este adevărat și autorul a fost prins. Norocul fetei a fost un potențial client. Acesta a anunțat poliția după ce i s-a propus să o cumpere pe fată.

Autorul nu se află la prima abatere. El a mai fost reținut pentru astfel de fapte. Bărbatul se află pe lista Poliției Satu Mare pentru comiterea unor fapte asemănătoare. În urmă cu 17 ani, Attila H. a fost prins în timp ce exploata sexual 10 fete. 7 dintre aceastea erau minore. Bărbatul din Salonta nu lucra singur la acea vreme. Împreună cu un cetățean italian, Attila le trimitea pe tinere să obțină bani din prostituție.

În cazul de față, bărbatul a făcut altfel. După ce a convins-o pe fata de 23 de ani să meargă cu el, a încercat să o trimită în străinătate. Din cauza pandemiei, bărbatul și-a schimbat planul. A ținut-o în casa lui și a încercat să o vândă pe internet.

Faptele s-au petrecut în luna martie a acestui an. Familia fetei, una nevoiașă, cu mulți copii, a observat absența ei. Părinții au crezut că tânăra a rămas la o prietenă. Apoi și-au dat seama că ceva rău s-a întâmplat pentru că nu au mai găsit-o. Fratele tinerei a încercat să o găsească. A publicat poze pe internet cu sora sa, dar în zadar.

Un posibil client a scăpat-o din mâinile bărbatului

Fata din Satu Mare ajunsese de fapt în casa lui Attila H., care locuia în apropiere. Disperat că nu o poate trimite în străinătate, autorul a început să caute soluții. A început să o ofere pe Facebook. Suma cerută era de 400 de euro. Unul dintre cei care au primit oferta a alertat poliția. Oamenii legii au intrat pe fir și l-au reținut pe făptaș. Fata a fost eliberată, însă coșmarul nu pare să se fi terminat pentru familia fetei.

Polițiștii au organizat un flagrant. Tânăra a fost adusă în fața unui magazin, unde urma să fie cumpărată pe 400 de euro. Acolo însă așteptau polițiștii. Astfel, bărbatul a fost dusă acasă.

Părinții tinerei se plâng că se simt în pericol. Cunoscându-i trecutul, mama și tatăl fetei se tem că vor avea de suferit. Tânăra din Satu Mare care a fost scoasă la vânzare pe Facebook pentru suma de 400 de euro este liberă, dar pericolul nu pare să fi trecut.

„Ne e frică să nu vină, suntem mai tot timpul pe acasă. Ne-a ameninţat şi din puşcărie”, au povestit oamenii.

Lasă un răspuns