Paypoint si-a lansat propria aplicatie de plati cu mobilul – in parteneriat cu Visa

0
188

Paypoint a lansat propria aplicatia de plati cu mobilul cu care utilizatorii pot face plati online, reincarcari de cartele Prepay, pot achita facturile de utilitati (electricitate, gaze, apa, cablu) sau rata la credit.

Clientul isi selecteaza furnizorii preferati in aplicatie, isi adauga facturile si poate plati totul odata. Utilizatorul isi va configura pentru fiecare factură data scadentă și va primi notificări atunci când se aproprie termenul de plată.

Aplicatia Paypoint ofera mai multe metode pentru configurarea și plata facturilor. „În funcție de furnizorul selectat, poți scana codul de bare al facturilor, adăuga codul de client sau chiar încărca în aplicație factura în format PDF primită pe email de la furnizorul tău,” spune compania.

„Folosirea aplicației PayPoint este gratuită, indiferent de numărul de furnizori aleși sau de numărul de plăți efectuate,” mai precizeaza Paypoint.

Platile se fac prin incarcarea in aplicatie a cardurilor Visa.

Mai multe detalii in videoclipul de mai jos

PayPoint este prezent pe piaţa locală din 2007 şi a încheiat parteneriate cu retailerii pentru a oferi servicii de plată şi transferuri în peste 18.000 de locatii în toată țara. 

In octombrie a.c., operatorul britanic de plăţi în numerar şi încărcare electronică PayPoint a semnat un acord cu Innova Capital pentru vânzarea filialei din România, tranzacţia fiind estimată la circa 47 milioane lire sterline.

Lasă un răspuns