Percheziţii de amploare făcute de DIICOT în Satu Mare. Peste 130.000 de euro au fost confiscaţi

0
128

Procurorii DIICOT au descins în judeţul Satu Mare. A fost vizat un grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane şi spălare de bani.

Trei sătmăreni au fost reţinuţi de către procurorii DIICOT, în urma a 14 percheziţii domiciliare făcute pe raza judeţului Satu Mare. Aceştia sunt suspecţi de spălare de bani.    Procurorii au confiscat 11 autoturisme de lux, două ski-jet-uri precum şi importante sume în numerar, lei şi valută, în valoare totală de 137.600 euro.       

”Activităţile au fost efectuate în cadrul unei echipe comune de anchetă, împreună cu autorităţile judiciare din Franţa şi Republica Moldova, şi au vizat cetăţeni români care au contribuit la spălarea unor sume mari de bani obţinute din traficarea în scopul exploatării prin muncă a unor persoane vătămate de naţionalitate moldovenească”, au transmis reprezentanţii DIICOT.   

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Satu Mare, al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Satu Mare şi al specialiştilor criminalişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Satu Mare.  

Lasă un răspuns