Platforma FamShop a lansat magazinul virtual ca aplicație mobilă

0
131

Platforma FamShop a lansat magazinul virtual ca aplicație mobilă, aceasta fiind integrată simultan cu magazine online web,
curieri, sisteme de trimitere SMS și ERP-uri. 

“Fidelizarea clienților se face preponderent prin reduceri și mici cadouri puse în colet, însă noi adăugăm la listă următoarea abordare: aplicație mobilă ca magazin online, unde comerciantul are posibilitatea de a trimite notificări push și de a fi mereu în telefonul clientului”, declară Florin Măcău, fondatorul platformei FamShop.

Reprezentanții platformei FamShop precizează că soluția dezvoltată le poate îngloba propria aplicație mobilă ca magazin online. Aplicația demonstrativă FamShop este regăsită în magazinul de aplicații și poate fi testată de doritori.

”În zilele noastre, atenția se îndreaptă către digitalizare și automatizare, fiind unica soluție a companiilor de a scala fluxurile de lucru, atât în online cât și în offline. Platforma FamShop desfășoară în prezent o campanie de conștientizare a importanței automatizării și vine în ajutorul companiilor care se conving că pot face lucrurile mai eficient decât în prezent”, se arată în comunicatul trimis de către companie.

Lasă un răspuns