Povestea dramatică a sătmăreanului care a impresionat la Vocea României

0
229

Sătmăreanul Andi Țolea a impresionat toată România, atât prin talentul său, cât și prin povestea sa de viață. Andi s-a născut în Arad, iar mama sa, sătmăreancă la origine, a fost medic stomatolog. Din păcate, după o luptă de zece ani cu cancerul, mama sa a decedat acum doi ani.

Andi locuiește în București din clasa a 2. Învață la Colegiul Național Aurel Vlaicu. Vrea să dea la Conservator și la Psihologie. A început cursurile de canto la nouă ani cu Silvia Dumitrescu. A descoperit că are talent la karaoke, la mare, când a fost cu familia, potrivit unsitedemuzica.ro

„E visul pe care vreau să mi-l îndeplinesc în memoria ei”, a spus Andi. 

La Vocea României a cântat piesa „Make It Rain”,, piesa preferată a mamei lui”. Aceasta a murit după o luptă grea de zece ani cu cancerul. Andi a mărturisit cu ochii în lacrimi că mama lui l-a încurajat mereu să-și urmeze visul și și-a dorit să-l vadă pe scene mari.

”Mama mea a murit după o lupă de 10 ani cu cancerul. S-a întâmplat acum doi ani. Mereu mă încuraja să cânt şi m-a susţinut cu toate greutăţile pe care le avea. Visul mamei mele a fost să mă vadă pe cele mai mari scene, acesta este şi visul meu şi al tatălui meu. Este visul pe care vreau sa mi-l îndeplinesc în memoria ei. Era melodia preferată a mami mele şi a devenit şi melodia mea preferată”, a conchis Andi la Vocea României.

Lasă un răspuns