PSD Satu Mare se delimitează de acțiunile unui consilier local

0
207

PSD Satu Mare a transmis astăzi un comunicat de presă în care anunţă că se delimitează de acţiunile consilierului local din Bixad Grigore Ghere, care ar fi depus plângeri la mai multe instituţii împotriva hotărârii Consiliului Local Satu Mare privind aprobarea creditului pentru podul peste Someş.

Redăm comunicatul de presă:

Având în vedere acțiunile și plângerile depuse la diverse instituții de către consilierul local PSD Bixad, Grigore Ghere, împotriva hotărârii consiliului local Satu Mare de aprobare a creditului care va asigura partea de cofinanțare a municipalității sătmărene pentru realizarea podului peste Someș care va lega str. Ștrandului de cartierul Micro 17, organizația județeană PSD Satu Mare se delimitează total de aceste acțiuni și aduce la cunoștința opiniei publice faptul că domnul Ghere acționează strict în nume personalși probabil în interes personal în această privință.

PSD Satu Mare a susținut de la bun început și susține în continuare realizarea acestei investiții atât de importantă pentru municipiul Satu Mare a cărei finanțare a fost aprobată de altfel în timpul guvernării PSD cu sprijinul tuturor membrilor PSD Satu Mare aflați în acel moment în funcții de decizie.

Lasă un răspuns