Wednesday, January 26, 2022
Google search engine
HomeWeb 3Realitate VirtualaSamsung deschide magazinul Metaverse în Decentraland

Samsung deschide magazinul Metaverse în Decentraland

Gigantul de electronice Samsung a deschis 837X, o replică virtuală a magazinului său emblematic 837, în platforma metaverse Decentraland.

Gigantul de electronice Samsung se aventurează în metavers odată cu deschiderea unui magazin virtual în Decentraland .

Numit după magazinul emblematic 837 al Samsung din New York, magazinul virtual Samsung 837X se va deschide pentru afaceri pentru o perioadă limitată de astăzi, conform unui comunicat de presă al companiei.

Utilizatorii Decentraland vor fi invitați să exploreze un „loc de joacă experiențial” și să câștige recompense NFT completând misiuni.

Experiența metaverse va consta din trei zone, Connectivity Theater (care prezintă știri de la etapa Samsung la CES 2022), Sustainability Forest, care cuprinde o „călătorie prin milioane de copaci” pentru a marca inițiativele de sustenabilitate ale companiei și Etapa de personalizare.

Acesta din urmă va prezenta o petrecere de dans live în metavers, găzduită de DJ Gamma Vibes din magazinul fizic 837, cu deținătorii de insigne NFT participanți la o tombolă pentru a câștiga swag-ul marca Samsung pentru avatarurile lor Decentraland.

„Metaversul ne dă putere să depășim limitele fizice și spațiale pentru a crea experiențe virtuale unice care nu s-ar putea întâmpla altfel”, a declarat Michelle Crossan-Matos, Senior Vice President Corporate Marketing and Communications la Samsung Electronics America, într-o declarație care însoțește lansarea.

După lansarea sa în Decentraland, compania intenționează să ducă 837X pe drumul virtual către alte platforme metaverse.

Samsung s-a alăturat unui număr de mărci pentru a se aduna în metavers, o lume virtuală persistentă în care utilizatorii interacționează ca avataruri.

Corporații precum Pepsi și Budweiser au început să cumpere NFT, Nike a depus cereri de mărci comerciale pentru bunuri virtuale, iar Adidas a anunțat o colaborare cu platforma metaverse The Sandbox.

Această acaparare a terenurilor metaverse corporative a venit în urma rebranding -ului Facebook la sfârșitul anului 2021 sub numele de Meta, CEO-ul Mark Zuckerberg anunțând că „practic trecem de la a fi Facebook mai întâi ca companie la a fi mai întâi metavers”.

Samsung are un avans față de rivalii săi în ceea ce privește cripto și blockchain; smartphone-urile sale emblematice Galaxy au încorporat un portofel blockchain din 2019, adăugând suport pentru portofele hardware cripto anul trecut, în timp ce chiar săptămâna aceasta, gigantul de electronice sud-coreean a urcat pe scena la CES pentru a anunța că linia sa de televizoare inteligente din 2022 va include suport pentru NFT-uri .

Articole Corelate

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare

Comentarii Recente