Sătmărenii revoltați după ce RCS-RDS a scos trei posturi maghiare din grilă de cablu tv

0
109

Trei posturi maghiare au fost scoase din grila RCS/RDS din Satu Mare. Mai mulți sătmăreni din origine maghiare s-au arătat revoltați, informează presa locală din Satu Mare. 

RCS/RDS – principalul operator de televiziune prin cablu din județul Satu Mare – a decis să scoată mai multe posturi de televiziune maghiare din grila de programe. Este vorba despre TV2, Mozi+ și Prime.

Maghiarii din județul Satu Mare s-au mobilizat și au cerut un punct de vedere celor de la RDS/RCS, care se pare că nu s-au lăsat impresionați de numărul mare de nemulțumiți.

”S-au facut cateva modificari in grila noastra pe care speram ca le veti aprecia. Pentru a veni in sprijinul si pentru a fi alaturi de dvs., am introdus 3 noi posturi foarte bine cotate si cu o audienta foarte buna in randul telespectatorilor: Comedy Central, Comedy Central Family si Film4. Incercam constant sa imbunatatim grila de programe pentru a putea transmite un continut diversificat si de o calitate cat mai buna. In acelasi timp, posturile: TV2, Mozi+ si Prime nu mai fac parte din grila noastra”, este răspunsul DIGI, conform Presasm.ro.

Lasă un răspuns