Serviciu inovator de identificare și găsire a bunurilor pierdute pentru satmareni

0
224

Un serviciu inovator în România de identificare și găsire în cel mai scurt timp a obiectelor pierdute cu ajutorul unui cod unic numit TAG.

Mai demult, obiectele pe care oamenii le pierdeau erau cioplite, făurite de propriile lor mâini. Înlocuirea lor nu costa nimic și era rapidă. Sute de ani mai târziu, oamenii trăiau în case luxoase, iar obiectele pe care riscau să le piardă erau mai valoroase: chei de la casă, ceasuri de buzunar scumpe, etc. Dar aveau servitori responsabili de toate lucrurile importante și nici nu exista tehnologie avansată pentru găsirea obiectelor pierdute.

În zilele noastre, în fiecare zi purtăm cu noi lucruri valoroase de care suntem legați atât funcțional, cât și psihologic. Nu plecăm de acasă fără cheile de casă sau de la mașină, fără telefon, fără cardul de cumpărături etc.

Mai devreme sau mai târziu, vine o zi în care fiecare dintre noi pierde oricare dintre obiectele astea atât de mici, dar atât de importante pentru activitatea noastră zilnică.

Ne pierdem cheile de casă și trebuie să schimbăm complet sistemul de închidere și cheile familiei. Ne pierdem cheile de la mașină și fie că avem cheie de rezervă sau nu, avem de umblat la service-uri pentru înlocuire. La tot disconfortul se adaugă cheltuieli suplimentare și mulți nervi consumați.

Ne pierdem telefonul fără de care nu mai putem funcționa. Odată cu el poate ne pierdem și pozele, poate contactele din agendă, poate notițe sau mesaje importante. Și iar apare o cheltuială majoră cu înlocuirea lui.

Ne pierdem portmonee cu bani și acte și avem de umblat zile întregi să le recuperăm sau să le refacem.

De aceea, un grup de oameni inventivi și pragmatici au găsit o soluție discretă, sigură și eficientă pentru a returna bunurile pierdute proprietarilor lor.

Și a apărut amTAG, cupola sub care au creat TAG-ul, adică micul dispozitiv care conține un cod unic de identificare și care este atașat obiectului pe care nu vrei să îl pierzi. Dacă totuși se întâmplă, practic TAG-ul îi va spune găsitorului cum poate fi obiectul returnat proprietarului lui de drept.

Lasă un răspuns