Shopping in siguranta și premii instant la o aruncătură de zar! 🎲 🎁

0
124

Până pe 19 iulie, cumpărăturile în Shopping City Satu Mare îți aduc un cadou garantat și șansa de a câștiga marele premiu, un voucher Roza Oro Collection, în valoare de 500 de lei.

Premii și bucurii sigure pe primul loc

Știm cât de mult ți-au lipsit sesiunile de shopping în magazinele tale preferate, așa că ți-am pregătit mega surprize la cumpărături. E timpul să te bucuri din nou de tot ce îți place! Magazinele te așteaptă cu cele mai noi colecții și super oferte. Descoperă-le aici. 

Vara asta, te binedispunem cu experiențe fun de shopping și sute de premii care pot fi ale tale la doar o simplă aruncătură de zar!

Cum câștigi?

  • Între 10 și 19 iulie,  faci cumpărături de minimum 200 de lei pe maximum 3 bonuri fiscale;
  • Vii în aceeași zi cu bonurile la Info Point;
  • Îți încerci norocul, aruncând un zar supradimensionat și câștigi pe loc unul dintre premiile* oferite de Beauty Shop, Carrefour, Unique, Juice Bar, Benvenuti, Restaurant Transilvania și Orange.  Poți pleca acasă cu baterii externe, căști audio, vouchere de cumpărături, papuci de casă, portfarduri, jucării de pluș, vouchere în restaurantele din food court și multe altele.
  • În plus, intri automat în tragerea la sorți care îți poate aduce marele premiu, un voucher Roza Oro în valoare de 500 de lei.

*Premiile instant se oferă în limita stocului disponibil.

Bucură-te de shopping în siguranță și noi te răsplătim cu premii wow pentru o vară de poveste!

Lasă un răspuns