Sony BRAVIA XH90 și ZH8. Primele televizoare compatibile cu Playstation 5

0
151

Sony Europe a anunțat astăzi o gamă de televizoare, parte a actualei serii BRAVIA, care sunt oficial „Ready for PlayStation 5”. Mai simplu spus,  Sony XH90 4K HDR Full Array LED și Sony ZH8 8K HDR Full Array LED sunt compatibile cu viitoarea consolă de jocuri PlayStation 5 pe care compania o va lansa în sezonul de shopping de Crăciun.

Sony XH90 afișează imagini de gameplay cu o rezoluție de până la 4K la 120 de cadre pe secundă, cu lag foarte scăzut de doar 7.2ms.

Modelul Sony ZH8 este capabil să afișeze imagini la rezoluție 8K, oferind totodată și imagini ale gameplay-ului de rezoluție 4K, la o rată de cadre foarte fluidă de 120 de cadre pe secundă (FPS)

„Perfect pentru PlayStation 5” înseamnă și că modelele de televizoare dispun și de funcția Game Mode a BRAVIA, care le permite utilizatorilor să experimenteze jocuri pe consola PS5 în mod automat, cu latență scăzută.

Datorită BRAVIA Game Mode, utilizatorii pot folosi controllerul wireless DualSense™ pentru a controla atât televizorul, cât și consola PS5 simultan, dar și telecomanda5 pentru a controla PS5 în mod rapid și fluid.

Televizoarele Sony oferă imagini deosebite cu nuanțe vibrante și contrast uimitor, datorită familiei de procesoare X1, cele mai bune din clasa lor. În plus, sunetul puternic care provine direct din ecranul televizorului creează o experiență de vizionare extrem de realistă și captivantă. Cu tehnologiile de top Sony, utilizatorii pot trăi pe deplin noua generație de experiențe de gaming transformaționale oferite de PS5.

Lasă un răspuns