Wednesday, January 26, 2022
Google search engine
HomeNFTSuperNFT De La KwikTrust Aduce Noi Capabilități Lumii NFT

SuperNFT De La KwikTrust Aduce Noi Capabilități Lumii NFT

KwikTrust a dezvoltat o platformă de autentificare și securitate bazată pe blockchain, botezată SuperNFT. Scopul platformei este de a spori capacitățile actuale NFT de pe piață. Ca una dintre caracteristicile unice ale protocolului, SuperNFT face posibilă blocarea și baterea jetoanelor nefungibile. Acest lucru se face pe baza identității, provenienței și semnăturilor electronice verificate.

Cererea de brevet SuperNFT este în așteptarea aprobării. Unele dintre caracteristicile interesante ale platformei includ capacitatea de a furniza acte de proprietate, de a menține active în finanțe și de a oferi un depozit pentru proprietatea intelectuală. 

Ca urmare a capacităților SuperNFT, acesta a abordat trei dintre cele mai presante preocupări cu care se confruntă NFT-urile. Acestea includ securitatea, dovada identității și proveniența. Prin aceasta, KwikTrust a stabilit un nou standard pentru validarea documentelor electronice. și autentificarea datelor.

Ca una dintre caracteristicile unice ale protocolului, SuperNFT face posibilă blocarea și baterea jetoanelor nefungibile cu identitate, proveniență și semnături electronice verificate.  

Ce este atât de special la SuperNFT?

KwikTrust permite transferul și validarea activelor, deoarece SuperNFT se leagă la semnătura(ele) și identitatea documentelor legale. Ca un avantaj suplimentar, sistemul de autentificare a fișierelor SuperNFT este obligatoriu din punct de vedere juridic și s-a dovedit a fi fiabil.

Pe această platformă, terții pot verifica datele sau pot lăsa platforma să o facă. Acest lucru generează o urmă de activitate de nerefuzat. Concluziile verificării sunt apoi înregistrate în siguranță pe blockchain.

În plus, platforma acceptă semnarea și certificarea documentelor precum contracte și facturi. De asemenea, permite utilizatorilor să efectueze verificări Know Your Customer (KYC) și Anti-Spălarea Banilor.

Despre KwikTrust

KwikTrust există din 2019. Este o tehnologie bazată pe blockchain care ajută la accelerarea validării fișierelor și a due diligence pentru a oferi proveniență și protecție legală. Jetonul KwikTrust, KTX alimentează operațiunile platformei. A venit într-un moment oportun când lumea caută noi standarde pentru semnarea fișierelor și securitate pentru „Web 3.0”.

În timpul procesului de due diligence, KwikTrust se ocupă de probleme precum amenințările de securitate, costurile exorbitante și lipsa disponibilității datelor. Aceste caracteristici sunt unice pentru această soluție de validare electronică și sunt calitățile care o diferențiază de concurență. Validarea blockchain și monitorizarea dinamică a datelor se încadrează, de asemenea, în această categorie de garanții.

Articole Corelate

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare

Comentarii Recente