Teatrul de Nord Satu Mare pregăsteste o noua Premiera pentru spectatori

0
366

Zvonurile sunt adevărate, se pregătește o nouă premieră la Teatrul de Nord Satu Mare. Un spectacol de CRISTIAN IOAN. Vedetele sunt actorii Carmen Frățilă și Radu Botar.
PASIUNEA LUI NARCISSE MONDOUX” este o mărturie a iubirii, un omagiu adus celor care au văzut timpul trecând prea repede, o speranță. Textul lui Gélinas este savuros, plin de umor, uneori mușcător, dar și emoționant.
O poveste de iubire și tandrețe, implicând un instalator recent pensionat și o femeie din același orășel, pe care el o adoră dintotdeauna și care, în urma faptului că tocmai a devenit văduvă, devine „reciclabilă”, din fericire pentru el și, poate, și pentru ea.
Pasiunea lui Narcisse Mondoux nu are alt scop decât de a vă face să surâdeți, chiar să râdeți (dacă e posibil) și poate să vă și emoționați puțin. Cred că sunt destul de mulți cei și destul de multe cele care, în luna septembrie a vieții lor, doresc, în loc să se lase deprimați de apropierea iernii, să-și făurească proiecte de viitor și de fericire pentru octombrie, noiembrie și, poate, chiar și pentru… decembrie.
Data premierei: 22 noiembrie 2020.

Lasă un răspuns