The Gentlemen – Gangsteri cu Stil, un film de Guy Ritchie, din 31 ianuarie in cinematografele din Satu Mare

0
645

The Gentlemen – Gangsteri cu Stil va avea premiera în cinematografele din România pe 31 ianuarie. Comedia explozivă, în stilul inconfundabil al lui Guy Ritchie, are o distribuție de excepție, cu Matthew McConaughey, Hugh Grant, Charlie Hunnam, Henry Golding, Michelle Dockery, Colin Farrell și Jeremy Strong în rolurile principale, relatează GadgetReport.ro 

The Gentlemen (Gangsteri cu Stil), spune povestea lui Mickey Pearson (Matthew McConaughey), un expat american care a construit cu succes un imperiu de al drogurilor la Londra, dar nu mai este interesat să rămână în afaceri.

Problemele apar atunci când intențiile lui Pearson sunt dezvăluite altor figuri importante din crima organizată, care încep să planifice sofisticate scheme pentru a fura tot ceea ce Pearson a construit.

Atunci când Dry Eye (Henry Golding) un gangster din tânăra generație îi spune lui Mickey Pearson (Matthew McConaughey), că noul va înlocui vechiul, Person nu este de acord. Regula junglei metaforice este aceea că cei puternici îi vor devora pe cei slabi. Pearson poate îmbătrâni, dar nu-și pierde influența; el este în continuare regele pentru că este cel mai bun în ceea ce face. Acțiunea se complică astfel și un război incendiar se declanșează; unul în care intrigile, mita, șantajul și amenințările curg gârlă.

Distribuția The Gentlemen (Gangsteri cu stil) include actori ce au apărut şi în alte filme ale lui Ritchie, alături de actori ce sunt la prima colaborare cu celebrul regizor britanic.

Stilul rafinat, cinetic al lui Ritchie și distribuția remarcabilă fac din filmul The Gentlemen (Gangsteri cu stil) un must see al anului 2020.

Lasă un răspuns