Un an bun pentru fabrica Electrolux din Satu Mare în ciuda pandemiei. Investiții de zece milioane de euro în ultimii doi ani făcute de compania suedeză

0
99

Concernul suedez Electrolux a investit în ultimii doi ani în jur de zece milioane de euro în extinderea capacității de producție și modernizarea fabricii din Satu Mare. Prin această investiție, Electrolux a creat aproximativ 200 de locuri de muncă, numărul angajaților de la fabrica din Satu Mare depășind 900 de salariați.

Directorul de fabrică al Electrolux Satu Mare, Szentpéteri Ferenc, a prezentat joi conducerii administrației locale investițiile realizate în ultimul an la fabrica din Satu Mare și planurile pentru viitor.

Electrolux Satu Mare a reuşit să crească business-ul în 2020 în ciuda pandemiei de COVID-19, care a afectat puternic economia la nivel mondial, iar oficialii companiei suedeze se aşteaptă ca și anul acesta să fie un an bun pentru fabrica din Satu Mare. Electrolux Satu Mare este una din cele mai apreciate fabrici din lume, în ceea ce privește calitatea produselor fabricate – plitele încorporate și mașinile de gătit.

,,Electrolux este unul din pilonii industriei din municipiul Satu Mare, este unul din cei mai mari angajatori și exportatori din județul nostru. Este îmbucurător faptul că investesc mereu în dezvoltarea fabricii din Satu Mare și că au proiecte importante și pentru viitor. Am asigurat conducerea fabricii din Satu Mare că au în Primăria Satu Mare un partener”, a declarat primarul municipiului Satu Mare, Gábor Kereskényi.

Lasă un răspuns