Un jurnalist intră direct în luptă. Vrea să schimbe soarta unei comune din județul Satu Mare

0
176

Săcășeni este o comună despre care foarte mulți spun că a rămas pe loc, nu s-a schimbat mai nimic în bine. Deși are un potențial foarte mare, acesta nu a fost exploatat, iar tinerii au plecat înspre orașe. Un jurnalist a refuzat să asiste de pe margine la condamnarea oamenilor și a comunei la stagnare.

Este vorba despre Codruț Rebic (43 de ani), un jurnalist din județul Satu Mare care are un CV impresionant. A lucrat la Pro TV și trustul Antena peste 27 de ani, perioadă în care s-a remarcat prin combativitatea sa, prin subiectele tratate tranșant, cu curaj și profesionalism, devenind un nume de referință în mass media.

Dar pe Codruț Rebic nu îl recomandă doar activitatea jurnalistică. El are în CV și o educație temeinică. În perioada 1997-2002 a fost student al Universității de Vest Timișoara, Facultatea de Management-Marketing și Administrație, pe care a absolvit-o cu o diplomă de licență. Ambițios din fire, Rebic a mai absolvit în anul 2002 și Școala de Televiziune FAMU Paraga, după trei ani de cursuri intensive.

Codruț candidează la primăria comunei Săcășeni, iar după ce a fost abordat de mai multe partide pentru a le reprezenta, acesta a ales să candideze din partea Alianței USR-PLUS.

”Am zis că este timpul de un suflu nou, de dinamism. Vreau să scot comuna Săcășeni din stagnare. Se pot face proiecte deosebite în această zonă. Cu ajutorul comunității, dacă voi fi ales primar în 27 septembrie, voi pune umărul serios la dezvoltarea comunei”, a precizat Codruț Rebic.

Așadar, Codruț Rebic vine cu o pregătire temeinică și multă determinare să dezvolte o comunitate care a rămas încremenită în timp. Destinul Săcășeniului se poate schimba foarte ușor în 27 septembrie. Tot ce trebuie să facă oamenii este să voteze candidatul care a decis să lupte: îl cheamă Codruț Rebic, iar împreună pot pune comuna pe cursul dezvoltării și al succesului.

Lasă un răspuns