Un polițist din Satu Mare, rănit grav după o intervenție pentru stoparea unui conflict

0
288

Un polițist a fost rănit, în Satu Mare. Acesta a intervenit pentru aplanarea unui conflict între mai multe persoane. În urma intervenției, oamenii legii au fost nevoiți să tragă gloanțe de cauciuc.

Polițistul era în timpul serviciului când a fost chemat la misiune. Acesta încerca să aplaneze un conflict între mai multe persoane. Totul s-a întâmplat duminică seara, în localitatea Petea. Bărbatul a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

”IPJ Satu Mare a fost sesizat prin apel 112 despre faptul că într-un cartier din localitatea Petea ar exista o neînţelegere între mai multe persoane. La faţa locului s-au deplasat poliţişti de ordine publică şi din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale, precum şi jandarmi, pentru a aplana conflictul. Persoanele implicate au manifestat un comportament ostil şi faţă de poliţişti, rănindu-l pe unul dintre aceştia”, precizează luni IPJ.

De asemenea, au fost transportați la spital și alți doi cetățeni implicați în conflict. Se vor efectua mai multe investigații medicale. În urma conflictului, polițiștii au fost nevoiți să apeleze la armamentul din dotare. Aceștia au executat mai multe focuri de avertisment, folosind gloanțe de cauciuc.

Toate persoanele implicate în conflict au fost identificate și duse la sediul Poliției. Polițiștii efectuează verificări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj și tulburarea liniștii publice. Ancheta se efectuează sub conducerea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

Lasă un răspuns