Un producător de mobilier din Satu Mare face acum și echipamente de protecție împotriva Covid-19

0
184

Brandul Gustav Hahn Living din Satu Mare, cunoscut pentru produsele sale de mobilier, saltele și tapițerii, a deschis o linie de producție de echipamente anti-Covid 19.

Este vorba despre combinezoane, halate și bonete pentru cadre medicale și utilizatori comuni.

“Am reușit să creăm combinezoane impermeabile și halate din materiale certificate anti-Coronavirus. Specialitatea materialului permite 25 de spălări la 95 de grade, timp în care substanța activă – zinc piritionat, oferă în continuare aceeași protecție împotriva virușilor și bacteriilor. Combinezonul nostru anti-Coronavirus este în curs de acreditare de către ACTTM, respectând cerințele necesare atât în modul în care am cusut echipamentele de protecție, cât și atributele necesare materialelor încorporate la producerea combinezonului. Am reușit să aducem pe piața din România un material cu totul deosebit, care să protejeze cu adevărat cadrele medicale aflate în linia întâi, atât de expuse la noul virus Covid 19. Este modul nostru de a contribui la acest efort, păstrând conceptul brandului Gustav Living, de a realiza produse la cea mai înaltă calitate, execuție și, în acest caz, cea mai înalta protecție oferită de materialele specificate”, a declarat directorul general al Gustav Living, Dan Bodescu, pentru PresaSM.

Încă de la declararea stării de urgență, compania și-a folosit imprimantele 3D din dotare pentru a crea componente de ventilatoare.

“Din momentul declarării stării de urgență, echipa Gustav Living s-a implicat în proiectele open source cu flota de imprimante 3D existente în dotarea fabricii de producție, în vederea creării de componente pentru ventilatoare. În momentul actual implementăm diferite teste de rezistență, precum și diferite materiale pentru a realiza componente optime și funcționale. Calibrăm cele 45 de imprimante 3D din flotă pentru a maximiza viteza lor în concordanță cu un produs finit fără probleme”, a explicat directorul Dan Bodescu.

Lasă un răspuns