UNTOLD revine în anul 2021: a fost anunțată data festivalului

0
172

După ce ediția din 2020 a fost anulată din cauza pandemiei de coroanvirus, organizatorii UNTOLD au făcut joi, 26 noiembrie, cunoscută perioada în care se va desfășura festivalul în anul 2021.

Fanii celui mai mare festival din țară sunt așteptați în 2021 să distreze și să descopere noi capitole din UNTOLD, care va avea loc în perioada 5-8 august 2021, la Cluj-Napoca.

Organizatorii UNTOLD 2020 au început pregătirile pentru cea de-a șasea ediție, care va veni cu nouă poveste magică, iar festivalierii pot deja să viseze la „experiențele unice din anul următor, să-și dorească să vadă pe una din cele 10 scene din festival artistul favorit, să-și strângă gașca de prieteni și bineînțeles să-și facă planuri pentru o vară de neuitat”. De asemenea, organizatorii UNTOLD ne asigură că ediția din 2021 va depăși toate așteptările și va fi organizată în cele mai sigure condiții.

Nu am încetat nici un moment să fim optimiști și am lucrat în toată această perioadă la pregătirea ediției următoare, astfel că UNTOLD 2021 va fi cel mai bun UNTOLD de până acum! Încrederea noastră că ne vom revedea în vara anului viitor vine și ca urmare a veștilor extraordinare privind disponibilitatea unui vaccin la scară mondială la începutul anului viitor, dezvoltarea tot mai mare a testelor rapide care vor permite testarea în masă. În plus, sprijinul care urmează să vină din partea Guvernului pentru restartarea industriei de evenimente, grupurile de lucru în care suntem implicați alături de alți organizatori din țară și reprezentanții autorităților, în vederea pregătirii din timp a modului în care se vor desfășura evenimentele în anul 2021, ne dau toate motivele să credem că, prin comparație cu vara acestui an, vara anului 2021 ne va găsi într-o cu totul altă etapă, mult mai apropiată de normalitatea pe care o așteptăm cu toții. Abia așteptăm să ne întâlnim cu prietenii festivalului, cu fanii și artiști, la Cluj-Napoca, anul viitor”, transmite Edy Chereji, director comunicare UNTOLD.

Lasă un răspuns