Unui bătrân bolnav din Satu Mare i s-a refuzat vaccinarea anti-Covid, pe motiv că nu mai sunt locuri. A povestit cu tristețe cum s-a petrecut totul

0
97

Vaccinurile anti-Covid au ajuns în toată țara, însă nu toată lumea poate să beneficieze de ele, pentru că, aparent, ar fi stoc epuizat în ma multe județe din țară. Asta se întâmplă în Satu Mare, după cum a povestit un bătrân bolnav, care își dorea nespus să facă vaccinul, însă s-a lovit de un refuz, motivat de lipsa locurilor.

Unui bătrân bolnav din Satu Mare i s-a refuzat vaccinarea anti-Covid

Se pare că locurile pentru vaccinarea persoanelor din etapa a II-a din Satu Mare s-au epuizat în cursul zilei de marți. În acest sens, o persoană din municipiu, în vârstă de peste 70 de ani, bolnavă, a vrut să îşi facă programare, însă când i s-a răspuns la telefon i s-a menționat că locurile au fost epuizate complet în municipiul Satu Mare. Persoana în cauză a fost îndrumată să îşi facă programare la centrul de vaccinare din Carei sau chiar la cel din Negreşti Oaş.

Este vorba despre Gheroghe P., un bătrân în vârstă de 74 de ani, din municipiul Satu Mare, care suferă de emfizem pulmonar și nu poate să iasă în stradă din cauza pericolului mare. Și partenera suferă şi ea de hepatită. Bătrânul a spus că a urmat cu strictețe instrucţiunile pentru a se programa la vaccin, dar din cauza sistemului care nu funcţionează corect, nu a putut să se programeze iar locurile s-au epuizat instant.

Lasă un răspuns