Wizz Air va lansa trei noi rute de pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca

0
273

Wizz Air va lansa trei noi rute de pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca către trei destinaţii din Germania. Este vorba despre trei zboruri de la Cluj către Karlsruhe/Baden-Baden, Hamburg şi Koln. Potrivit unui comunicat al companiei, biletele pentru noile rute pot fi deja rezervate la tarife ce pornesc de la doar 69 de lei.

Transportatorul aerian Wizz Air a anunţat vineri prin intermediul unui comunicat că îşi extinde operaţiunilor din România, prin adăugarea unei noi aeronave Airbus A320 la baza de la Cluj-Napoca.

Wizz Air va lansa trei noi rute de pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca

Compania Wizz Air va lansa începând cu vara lui 2021 trei noi curse care de la Cluj Napoca spre oraşele germane Karlsruhe/Baden-Baden, Hamburg şi Koln şi îşi va mări frecvenţă pe noua rute existente din Cluj-Napoca la Eindhoven (de la 3 la 5), Barcelona El Prat (de la 5 la 7), Bruxelles Charleroi (de la 5 la 7), Larnaca (de la 2 la 4), Londra Luton (de la 14 la 18), Madrid (de la 5 la 7), Milano Bergamo (de la 5 la 7), Paris Beauvais (de la 6 la 9) şi Roma Ciampino (de la 3 la 5).

„Dezvoltarea în continuare a ofertei Wizz Air din Cluj-Napoca confirmă angajamentul pe termen lung al companiei aeriene de a aduce oportunităţi de călătorie din ce în ce mai accesibile călătorilor săi romani. Wizz Air a început să zboare din Cluj-Napoca în 2007 iar în 2019 a transportat aproape 2 milioane de pasageri către şi din oraşul transilvănean. Alocarea aeronavei va crea 36 de noi locuri de muncă directe. Cu această investiţie, Wizz Air va contribui la dezvoltarea economică şi va crea sute de noi locuri de muncă pe piaţa locală. Odată cu rutele anunţate astăzi, Wizz Air oferă acum 34 de rute către 13 ţări din Cluj-Napoca”, se arată în comunicat.

Ruta spre Karlsruhe/Baden-Baden va fi lansată începând din data de 1 iunie 2021 şi va fi operată de trei ori pe săptămână (marţi, joi şi sâmbăta), cea spre Hamburg va fi lansată începând din data de 2 iunie 2021 şi va fi operată de două ori pe săptămână (miercuri şi duminică), iar cea spre Koln va fi lansată începând din data de 4 iunie 2021 şi va fi operată de două ori pe săptămână (luni şi vineri)

Biletele pentru noile rute pot fi deja rezervate pe wizzair.com sau la agentia de turism ASTRA TRAVEL la tarife ce pornesc de la 69 de lei. Tariful este pentru un singur segment, inclusiv taxa de administrare. Include un bagaj de mână (dimensiuni maxime : 40 x 30 x 20 cm). Trollerul şi orice bagaj adiţional de cala sunt tarifate adiţional.

Prin adăugarea opţiunii WIZZ Flex la rezervare, pasagerii se pot asigura că, în cazul în care intervin schimbări de planuri ori pur şi simplu doresc să călătorească la o altă dată, pot să modifice rezervarea cu orice alt zbor WIZZ la alegere. Oferirea acestei măsuri suplimentare de protecţie pentru rezervările pasagerilor va aduce un sentiment de siguranţă în aceste vremuri incerte.

Wizz Air operează o flotă tânără şi modernă

Wizz Air este o companie aeriană stabilă din punct de vedere financiar, cu rating de investiţii scăzut, care operează o flotă tânără şi modernă, cu o vârstă medie de cinci ani, compusă din 134 de aeronave eficiente, cu un singur culoar, din familia Airbus A320 şi Airbus A320neo. A320neo şi A321neo au dezvoltat şi au încorporat cele mai noi tehnologii, inclusiv motoarele de nouă generaţie şi designul cabinei de referinţă din industrie, oferind un consum de combustibil redus cu 20% şi o reducere cu aproape 50% a zgomotului comparativ cu avioanele din generaţia anterioară.

Compania Wizz Air s-a aflat în avangarda repornirii industriei spunând „da zborului” şi implementând măsuri stricte de sănătate şi igienă pentru a proteja pasagerii şi echipajul. În timp ce filtrele HEPA ale tuturor aeronavelor Wizz Air filtrează deja 99,97% din viruşii şi bacteriile din aer, noile protocoale ale Wizz Air implica ghidurile de distanţare fizică, asigura un mediu ultra-curat la bord şi reduc orice interacţiune umană neesenţială şi contactul fizic, astfel încât pasagerii WIZZ să se simtă în siguranţă pe parcursul călătoriei spre destinaţie.

„Suntem încântaţi să anunţăm extinderea reţelei noastre locale prin adăugarea unei noi aeronave la baza noastră din Cluj-Napoca. Anunţul de astăzi subliniază angajamentul nostru faţă de România şi puterea modelului de afaceri Wizz Air, pe măsură ce continuăm să ne dezvoltăm în acest moment dificil pentru industrie. Menţinându-ne la cele mai înalte standarde ale protocoalelor noastre de igienizare şi introducând trei noi rute cu tarife ultra-reduse către Germania şi mărind frecvenţele a noua rute către Marea Britanie, Olanda, Spania, Italia, Franţa, Belgia şi Cipru, suntem încrezători că Wizz Air va face călătoriile accesibile pentru din ce în ce mai mulţi pasageri din România. Echipajul nostru aşteaptă cu nerăbdare să primească clienţi la bordul flotei noastre tinere şi verzi de aeronave Airbus”, a declarat George Michalopoulos, Chief Commercial Officer la Wizz Air.

Lasă un răspuns