XBOX SERIA X: NOUA CONSOLĂ PENTRU JOCURI DEZVĂLUITĂ DE MICROSOFT

0
196

Microsoft a prezentat noua Xbox , pe care o numește ” Xbox Seria X “.

De asemenea, a arătat o primă privire asupra noului design neobișnuit al consolei la Game Awards. Cutia în formă de cub arată mai degrabă ca un turn pentru PC, mai degrabă decât o consolă tradițională.

Acesta poate fi folosit fie culcat, fie în picioare, a spus compania.

Noua consolă are, de asemenea, un controlor reproiectat, a spus Microsoft, deși arăta în mare măsură similar. Are un buton de partajare nou, care permite oamenilor să posteze mai ușor capturi de ecran și videoclipuri, precum și să aibă o nouă „dimensiune și formă” pentru a-l face „capabil pentru o gamă și mai largă de oameni”.

Acest controler va veni cu fiecare Xbox Series X și va fi compatibil cu actualele Xbox One și PC-uri, a spus Microsoft.

Xbox va ieși în perioada de sărbători în 2020, aproximativ în același timp cu PlayStation 5.

Microsoft a dezvăluit câteva informații despre consolă, care până acum a fost cunoscută sub numele de cod „Project Scarlett”. Dezvăluirea este prima dată când a fost confirmat numele consolei, precum și data lansării.

Nu a oferit mai multe informații despre specificații, subliniind doar informațiile anterioare pe care le anunțase deja.

Microsoft a indicat „imagini clasa orld în 4K la 60FPS, cu posibilitatea de până la 120FPS, inclusiv suport pentru rata de actualizare variabilă (VRR) și capacitate 8K”. Acesta a spus că consola va fi „alimentată de procesorul nostru personalizat, care să utilizeze cea mai recentă arhitectură ZenNA Zen și următoarea generație RDNA de la partenerii noștri de la AMD, Xbox Series X va oferi urmărirea de raze accelerate hardware și un nou nivel de performanță niciodată văzut anterior într-un consolă”.

De asemenea, a confirmat încă o dată că noua Xbox va putea juca jocuri vechi Xbox și va folosi accesoriile vechii console.

Lasă un răspuns